سال اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری آبگرم، مراسم راهپیمایی 13 آبان با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و جمعی از مسئولان در مقابل مسجد فاطمیه شهر آبگرم برگزار شد. در این راهپیمایی مردم شریف آبگرم با فریاد مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و محکوم کردن اقدامات خصمانه مقامات آمریکایی علیه کشورمان حضوری حماسی و پرشور را به نمایش گذاشتند. (با کلیک روی عنوان، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید)

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری آبگرم، مراسم ضد استکباری راهپیمایی 13 آبان با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و جمعی از مسئولان در مقابل مسجد فاطمیه شهر آبگرم برگزار شد. در این راهپیمایی مردم شریف آبگرم با فریاد مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و محکوم کردن اظهارات و اقدامات خصمانه مقامات آمریکایی علیه کشورمان حضوری حماسی و پرشور را به نمایش گذاشتند.

حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای صالحی امام جمعه محترم شهر آبگرم سخنرانی خود را با بیان اهمیت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شروع کرد و در ادامه مراسم دانش آموزان آبگرم با صدایی گیرا سرودی انقلابی را هم خوانی کردند تا صدای فرزندان انقلاب این شهر بر آسمان آبگرم طنین انداز شود. در انتهای مراسم متن "قطعنامه تظاهرات سراسری یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی سال 1396" قرائت شد.

همچنین در این مراسم پرچم های آمریکا در مسیر راهپیمایی زیر پای راهپیمایان قرار گرفت و مردم با شعار "مرگ بر آمریکا" این پرچم ها را به آتش کشیدند تا پاسخی بر جنایات همیشگی آمریکا علیه ملت ایران باشد.