اخبار ایران و جهان

خبرخوان یافت نشد
    سال اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری آبگرم، مراسم معارفه شهردار آبگرم با حضور حجت‌الاسلام صالحی امام جمعه آبگرم، رضا گروسی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین، سلیمانی فرماندار آوج و جمعی از اعضا شورای اسلامی شهر و کارکنان شهرداری آبگرم در فرهنگسرای این شهر برگزار شد.

در این جلسه فرشاد محمدحسینی با دریافت حکم استاندار قزوین از سوی مدیرکل دفتر شهری استانداری به مدت چهار سال دیگر در سمت شهردار آبگرم باقی ماند.

(با کلیک روی عنوان به ادامه مطلب مراجعه کنید)

رضا گروسی، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین اظهار کرد: می توان با برنامه ریزی و هدف گذاری درست، فراتر از فرمول ها و اعداد و ارقام ریاضی برای رشد بودجه کار کرد و این فضا در شهر آبگرم وجود دارد.

اینانلو، رئیس شورای اسلامی شهر آبگرم هم در این مراسم طی سخنانی بیان کرد: بودجه یک میلیارد تومانی شهرداری در کمتر از سه سال به ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسید.

سلیمانی، فرماندار شهرستان آوج نیز بر مهیا بودن فضای گردشگری و شرایط لازم برای تولید ثروت در آبگرم تأکید کرد.