"فریدون همتی"استاندار قزوین همزمان با دهه مبارک فجر و در جریان سفر یکروزه به شهرستان آوج از دو پروژه مجتمع آب درمانی اقامتی و توریستی در شهر آبگرم بازدید بعمل آورد.
مجتمع آب درمانی،هتل-تجاری تفریحی تانیش در زمینی به مساحت 10 هزار و 78 متر مربع و با زیربنای 37 هزار و 600 متر مربع احداث خواهد شد.
این پروژه توریستی، تفریحی و اقامتی در 8 طبقه در حال احداث است که 35 درصد پیشرفت کار داشته است، این طرح با 132 میلیارد تومان اعتبار با مشارکت شهرداری آبگرم و سرمایه گذاری بخش خصوصی طی 4 سال به بهره برداری خواهد رسید.

در ادامه استاندار از پروژه توریستی آب درمانی الماس غرب بازدید کرد و خواستار تسریع امور شد.
75 میلیارد تومان تسهیلات برای این پروژه مصوب شده که 22 میلیارد تومان تا به امروز هزینه شده و سرمایه‌گذاری آن توسط بخش خصوصی با 23 هزار متر مربع زیربنا انجام شده است.