اخبار ایران و جهان

خبرخوان یافت نشد

فریدون همتی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهر آبگرم که در محل شهرداری این شهر برگزار شد بیان داشت:فعال کردن ظرفیت  های مناطق  و تبدیل شدن آنها به یک منطقه با ظرفیت های بالای اقتصادی و گردشگری نیازمند فراهم کردن بسترها و امکانات و مقدمات زیادی است.
وی افزود: زیبا کردن شهر آبگرم مقوله مهمی است که باید برای تحقق آن چند پروژه محوری  شناسایی و اجرایی شوند وخدمات و امکامات رفاهی برای جذب گردشگر فراهم باشد و باصطلاح یک پکیج و مجموعه کاملی برای این شهر تعریف شود تا به عنوان یک شهر کوچک و زیبا شناسانده شود.
استاندار با بیان اینکه"آبگرم نیازمند یک طراحی و مهندسی از منظر معماری و زیبایی شناسی است" تصریح کرد:باید قدرت جاذبه گردشگری در آن افزایش یابد و در صدور مجوز برای ساخت و سازها باید نسبت به  رعایت این مقوله حساسیت داشت.
همتی گفت: ساخت هتل 5 ستاره و احداث 1000واحد مسکونی به شیوه صنعتی در این شهر از پروژه های مهمی است که باید تلاش شود در سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شود.
نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: این هتل با بیش از 120 میلیارد تومان  و 600 نفر اشتغال ثابت توسط بخش خصوصی در این منطقه احداث می شود و همه مدیران باید سعی کنند موانع و محدودیت های پیش روی این گونه طرح ها را مذتفع کنند و به شکل شبانه روزی تلاش کنند تا عملیات اجرایی این طرح در سفر هیات دولت آغاز شود.
وی عنوان کرد: ارزش افزوده شهرداری ها و دهیاری ها صرفا" باید در جهت اجرای طرح های عمرانی به کار گرفته شود و هیچ گونه انحراف و خلافی در این مسیر قابل بخشش نیست.
گفتنی است در ابتدای این جلسه فرماندار آوج و شهردار آبگرم به ارائه گزارشی از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در راستای تحول و توسعه این منطقه پرداختند

.